Idag släpper vi ett extraavsnitt med Bloopers! Så nu släpper vi lite klipp på det som vi annars klipper bort. Hoppas ni tycker de är kul!

Bloopers är väldigt roligt att klippa ihop! Eftersom många av våra tittare faktiskt är folk vi träffar om dagarna så har vi frågat vad man tycker är bra och dåligt. Vi har märkt att ni tycker det är roligt när vi tabbar oss. Därför har vi nu släppt en video med alla vår tabbar!

Vi tänkte, förutom att faktiskt släppa riktiga Hårsnackavsnitt, också släppa stylingtips och bloopers. När jag sitter och klipper ihop avsnitten finns det väldigt mycket som man inte kan ta med. haha. Därför gjorde jag ett klipp nu med bara massa sånt som inte vi brukar ta med i dom riktiga klippen.

Vill du se fler klipp på oss klicka in dig på vår kanal!

bloopers

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!