Gott nytt år! Det har verkligen varit ett spännande, lärorikt och rolig år! Jag tänkte summera upp året och givetvis skriva ner mina nyårslöften.

2016 har varit ett helt fantastiskt år. Det har varit roligt, jobbigt och fantastiskt på en och samma gång. Allt det roliga väger upp det tråkiga och jobbiga och det är därför det är värt att fortsätta jobba på sin dröm varje dag. Detta året har jag fått lära känna mig själv mer än någonsin och inse vad jag är kapabel till och att se vänskapsband knytas riktigt hårt. Jag har också insett att jag, ensam, aldrig kan klara av allt. Jag behöver bra människor runt omkring mig varje dag som på olika sätt hjälper mig.

Hade jag fått önska något i året 2017 så hade det varit mer tid. Mer tid till att jobba, resa, umgås med kompisar, sova, umgås med familj, vara ledig och utveckla nya saker. Men jag vet att det är omöjligt. Dygnet är vad det är och jag måste lära mig att inse det. Detta året har haft ett tempo jag aldrig känt på förut och det har tagit på både kropp och knopp. Tack och lov har jag lyssnat och försöker varje dag jobba även med mig själv för att orka.

Nyårslöften

På nyårsafton var detta ett ämne som kom upp och det var väldigt intressant att lyssna på vad alla hade som nyårslöften. Alla löften är individuella och fascinerande att utveckla och prata om. Mina löften består framförallt av att ta hand om mig själv mer och se till även mitt eget bästa. Bli bättre på att säga ifrån på saker jag vet att jag inte behöver ta på mig och istället göra saker som ger mig energi. Jag ska fortsätta med träningen i den mängd jag har nu eftersom jag märker att det stärker både mitt inre och yttre. Och vem vet? Kanske kan jag t.o.m göra ett par chins när året är slut? Jag vill även inspirera fler till att leva ett hälsosammare liv och må bättre med sig själva. Sedan ska jag försöka uppleva nya saker såsom resor och aktiviteter och vidga mina vyer.

Det är en del saker jag vill göra som ni märker. 🙂 Vad har ni för nyårslöften? 
Jag tycker att det är viktigt att man på något sätt sätter något mål för sig själv som man tycker verkar rimligt. Det bästa som finns är att tillslut nå dom målen!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!