Innehåll

Ett besök hos frisören kan se olika ut, vad kan du förvänta dig?

Ett besök hos frisören kan bli underbart eller helt förfärligt. Men i min serie ”In The Chair With…” vill jag nu visa er hur ett besök hos mig kan se ut. Jag vet att många är nyfikna på att följa med och se ur en frisörs perspektiv och jag skulle även vilja utveckla denna serie lite mer längre fram.

Jag mjukstartar min serie som jag på sikt vill utveckla. ”In The Chair With…” är ett projekt som jag tänkt på länge. Innan jag avslöjar alla mina planer för denna serien skulle jag vilja bara få er att följa med på hur ett besök hos mig kan se ut. Ni får höra min tankegång i hur jag gör när jag väljer en färg och varför jag gör vissa moment.

Vad kan du förvänta dig utav ett besök?

Det som är viktigt när man går till frisören är att du och frisören ska förstå varandra. Det är viktigt att du som kund får den känslan, att frisören förstår dig. För mig som frisör är det väldigt viktigt att jag och min kund är överens om både önskemål och hur vi går tillväga.

Ett besök hos frisören ser som sagt annorlunda ut hos alla frisörer. Detta sättet som jag jobbar på är det som jag själv är mest bekväm med och anser funka bäst!

Att tänka på inför ditt besök hos frisören

Ha flera olika bilder. Att ha en bild som enda inspiration kan vara svårt eftersom det kan bli lite för inrutat. Ha med dig flera olika bilder som visar vad du gillar men också vad du inte gillar. Precis lika viktigt är det att visa vad man inte tycker om som att visa vad man tycker om. 

Ha bilder framifrån. Bilder bakifrån finns i tusental men hur vill du att det ska se ut framme vid ditt ansikte? Det som du ser? Många som sätter sig i stolen hos mig har ingen aning. Jag tycker att det framförallt är viktigast att det du ser varje dag är det su ska leva med. Hur ofta tittar du dig i nacken?

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!