Chanelväska är en milstolpe i livet ❣
Ni som känner mig vet att detta har varit en mina drömmar i livet. Det må vara materiellt men för mig är det en spegling av hårt arbete och våga drömma om saker och att allt är möjligt bara man vill.

Sedan jag var 14 år har jag drömt om att äga min egen Chanelväska. Jag vet egentligen inte varför det blev just Chanel, men jag tror att i huvudet på en 14-åring så förstår man inte pengars värde. Så många tusenlappar skulle jag aldrig få ihop tänkte jag! Men redan då tänkte jag att jag skulle påbörja ett sparande – ett Chanel-konto där jag lägger 100kr i månaden. Ni förstår ju den bisarra summan.. Men då tänkte jag att om jag sparar tillräckligt länge kommer jag ha råd med en.

Givetvis blev aldrig pengarna så stora på det kontot, eftersom livet kommer imellan. Så småningom glömde jag bort mitt konto och ett tag släppte jag alla tankar på att ens köpa en. Men iår när jag skulle fylla 25 så tänkte jag på det igen, och tillbaka på mina tonårsdrömmar. En sjukt skrämmande tanke men också en som jag ville genomföra. Jag surfade runt, googlade och sökte info men kände att nej, det är för mycket pengar. Med dom pengarna bokade jag en extra resa till mig och min pojkvän och jag var nöjd med beslutet.
Men när resan blev inställd.. Det var som att det var ett tecken för mig. Det var meningen att jag skulle vara i Stockholm på min semester och det var meningen att jag skulle köpa min älskade Chanel väska.

Vilken modell köpte jag och vad har väskan för historia?

Jag köpte en Chanel Grand Shopping Tote, också kallad GST. Det är en modell som är minst lika känd som Chanel classic flip bag. Storhetstiden för väskan började i USA, men har genom åren spridit sig över hela världen. The GST betraktas idag som en av de hetaste väskorna i modevärden och är vad man skulle säga the ”it” of the ”it” in handbags.

När jag valde modell var det viktigt för mig att det passar in i min vardag och stil. Jag ville ha en väska som man kan få plats med lite mer än plånbok och mobil. Denna modell var perfekt för mig som första Chanel väska och givetvis valde jag den i svart. En annan kul fakta som jag fick reda på var att varje Chanel-butik i världen får ett ex antal väskor levererade till sig. I detta fall fick Stockholmsbutiken in en Grand Shopping Tote i svart, vilket gör att det är bara jag som kan ha köpt min i Sverige. Det kan man kalla exklusivt! Också att tilläggas är att 2015/2016 gjorde Chanel en ny design på väskan, vilket också är extra kul!

Om du vill bli inspirerad och kanske hitta din drömväska rekommenderar jag dig starkt till att besöka Brag my Bag.

chanel grand shopping tote chanel grand shpooing tote

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!