Tillbaka till bloggen och bloggandet.

Tiden går fort och under många månader har jag klurat på hur jag ska bygga min blogg. Jag har märkt att ni tycker om att läsa om mitt jobb och om vad jag skapar med mina färger. Därför kommer mina fokusområden vara hår och hårfärger! Hår och hårfärger är det jag brinner för och det som jag vill dela med mig till er av.

Följer du mig här på bloggen så kommer du kunna ta del av:

  • Hårinspiration till dig som är intresserad av hårtrender
  • Färgrecept till dig som är frisör

Har du något som du tycker att jag kan blogga om får du gärna höra av dig till mig via mejl oliverabobuiescu@gmail.com eller på Instagram olivera.bobuiescu ← (länk)

För er som aldrig varit inne här på min blogg eller inte känner till mig sedan innan så kan jag berätta att jag är frisör och delägare av en salongen LYXVXO som ligger i Växjö. Jag kliver snart på ett helt nytt färgtekniker-uppdrag där jag kommer utbilda inom färg. Det är något som jag älskar att göra och drömmer om att utvecklas i. Hårfärger är min passion och har varit sedan jag gick i frisörskolan så att ha en blogg där jag pratar om hårfärger är egentligen det mest naturliga som finns för mig.

Kram på er!

 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!