Innehåll

Att få sig själv att må bra är en konst. Att se vad man gör i livet och att göra sig själv stolt över det är ännu svårare, enligt mig.

Att göra sig själv stolt är inte lätt. Jag är en sån person som aldrig är nöjd. Jag har förstått att utifrån ser allt bra ut och att andra absolut ser att man lyckats. Men varför känns det inte så? Är man som mig vet jag att huvudet hela tiden säger ”lite, lite bättre kan det bli”. Jag tycker att det är bra att sträva efter att nå sina visioner och att man inte bara ”nöjer” sig. Men ibland måste även personligheter som jag backa bandet, stanna upp och njuta av det man åstadkommit.

Mina tre bästa tips för oss drömmare som hela tiden vill mer:

  • Att se vad man gjort bra och ge sig själv beröm är jätte svårt. Fråga andra (familj, vänner) om vad dom tycker du har gjort bra och vad du gjort mindre bra. Man blir förvånad över hur mycket bra saker man gör. Och innerst inne vet man om dom..
  • Hitta en aktivitet som inte inkluderar telefoner/datorer. Ut och gå, simning, löpning. Under 30 minuter hinner du reflektera en del. Tänk på vad som kan bli bättre och vad du faktiskt gjort som är bra! Tänk på hur glad det gör dig och att du faktiskt är riktigt bra på de du gör!
  • Försök ha en dag i veckan iallafall (jag vet hur svårt det är) där du gör ”ingenting”. Umgås med kompisar, partner, familj och snacka inte business. Försök njuta av avbrottet. Hjärnan kommer tacka dig

Du är bäst

Ingen är som du, eller jag. Det är det bästa med oss, vi är alla individer. Det är viktigt att acceptera andras mål och visioner i livet, även sina egna. Vi är bäst på att vara oss själva och vi ska fortsätta med det. Skapa det du vill skapa och ha aldrig ångest för att du vill mer.

att göra

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!