Nioxin har ett helt hårvårdsystem som hjälper dig att hitta rätt kit som hjälper dig motverka håravfall! Detta är en guide som jag benar ut för att hjälpa dig hitta rätt kit för dig! Det som är så bra med detta kit är komplett och klart att användas för dig! Du behöver inte komplettera upp med något annat som hjälper dig motverka håravfall. 

Detta inlägg innehåller reklamlänkar för Lyko.se.

Nioxin kit i förebyggande syfte

Dessa kit är framtagna för att användas i förbyggande syfte. Vet du med dig att du vill försöka amma eller kommer genomgå en hormonell förändring så kan det vara en god idé att använda dessa en tid innan.

Nioxin Care System 1 (adlink)

Detta kit passar dig som har fin kvalité på håret och som har ett obehandlat hår, alltså ofärgat hår.

Nioxin Care system 3 (adlink)

Detta kit passar dig som har en fin kvalité på håret men som färgbehandlar ditt hår.

Nioxin Care Sytem 5 (adlink)

Detta kit passar dig som har en grov kvalité på ditt hår. Detta kit passar både dig som har ett naturligt ofärgat hår eller som färgat ditt hår.

 

Nioxin kit för märkbar tunnhårighet

Dessa kit från Nioxin är framtagna för att tackla håravfallet när det redan syns! Detta är ett bra alternativ för t.ex manligt håravfall.

Nioxin Care Kit 2 (adlink)

Detta kit passar dig som har fin kvalité på ditt hår och som har ett hår som ör obehandlat, alltså som varken är färgat eller permanentat.

Nioxin Care System 4 (adlink)

Detta kit passar dig som har en fin kvalité på håret men som färgar ditt hår eller har ett färgbehandlat hår.

Nioxin Care System 6 (Adlink)

Detta kit passar dig som har en grov hårkvalité. Den funkar både för dig som har ett obehandlat hår men också för dig som färgat ditt hår eller gör slingor.

Tack för att du använder mina reklamlänkar! Att du använder mina reklamlänkar kostar inte dig någonting, men stöttar mitt arbete. Genom att du använder mina reklamlänkar ger du mig möjlighet att kunna fortsätta ge ut gratis kunskap och hårtips!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!