Innehåll

Få ett bättre hår!

Mina bästa tips för ett bättre hår hittar du i mitt klipp på Youtube! Hårvård är dagens ämne både här och på kanalen.

Ett bättre hår är något som många önskar. Faktum är att det finns så många faktorer som spelar in när vi pratar om hur vi ska kunna få bättre kvalité på håret. Det är något som många också frågar – både här, på Instagram och på kanalen. Så idag tar jag upp ämnet igen och vi pratar om hur det kommer sig att håret blir slitet!

Det finns mycket som sliter på håret men det finns också mycket att göra åt det. Glöm inte att håret finns för att skydda våra huvud och håret tål förhållandevis mycket. Framförallt om man tänker på att ett hårstrå är både tunt ganska litet till sin storlek. Det är lätt att glömma bort att med tanke på att mer eller mindre allt sliter på håret så är det helt fantastiskt att håret fortfarande sitter på huvudet!

3 tips till ett bättre hår

Eftersom du läser min blogg så vill jag dela med mig utav ytterligare tips som kan hjälpa dig med att få ett bättre hår!

  • Sov i fläta. När håret ligger i en fläta, speciellt om du har ett långt hår, så tenderar håret till att inte tova sig lika mycket.
  • Använd fuktinpackning! Fukt, fukt, fukt är hårets bästa vän. Ett skört hår tenderar att inte kunna hålla fuktbalansen lika mycket och kan gå av för att det är så sprött.
  • Försök att inte stressa över det. Detta är den svåraste av dom alla. Att inte stressa över att håret inte är som du vill. Stress leder till håravfall, att håret inte får lyster och ju mer du stressar över det desto värre blir det. Ge håret tid att bli det du vill att det ska bli!

Hoppas du tyckte att detta blogginlägget och klippet på Youtube var till hjälp! Om du vill se vad jag använder för produkter för att ta hand om mitt hår kan du hitta det inlägget här!

Ha en fin dag ♥️ 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!