Innehåll

Olaplex no 0 är en stärkande booster som optimerar vården för ditt hår.

Olaplex no 0 är det senaste tillskottet i Olaplex-familjen. Denna intensiva två stegs-hemmakur ska hjälpa dig att uppnå ett friskare och starkare hår.

Sedan 2013 har Olaplex jobbat med att skapa revolutionerande hårvårdsprodukter. Strykan i märket är att det funkar till alla hår och att blanda med alla andra märken. Under åren har No 1 – No 7 släppt och nu är det dags att introducera No 0 på marknaden. No 0 ska vara en produkt som används för hemmabruk och främst som primer för No 3. No 3 är inpackningen som du som kund kan ta med dig hem för att stärka upp ditt hår. Med No 0 får du alltså ett bättre resultat.

Är Olaplex No 0 bra?

På min Youtube-kanal har jag nu ett klipp där jag testar den nya Olaplex produkten. Jag ger också mina recension på produkten och vad jag tycker om den. I klippet så visar jag hur man applicerar den och ger mina professionella åsikt om denna produkten som sägs kunna bygga upp håret inifrån.

olaplex no 0

Vetenskapligt framtaget

Det absolut mest fascinerande med Olaplex är att det skapas utav kemister, alltså inte frisörer. Olaplex är patenterad och därför finns det alltså inget annat märke som har en likadan molekyl som Olaplex har. Det finns flera andra varianter på marknaden, som inte på något sätt är dåliga. Men många utger sig för att vara samma sak som Olaplex, vilket inte är fallet.

Olaplex No 0  är vetenskapligt bevisad att ge 68% mer reparation till håret och göra håret 3 gånger starkare. Att använda den innan No 3 är alltså optimalt. Det är därför dom kommer tillsammans i ett så kalla take-home-kit.

olaplex no 0 paket

Fördelar med Olaplex No 0

  • Förbereder håret för intensiv vård
  • Multiplicerar ovh stärker upp brutna bindningar i håret
  • Skyddar hårstrukturen
  • Passar och ger fördelar till alla typer av hår och texturer

En flaska innehåller 4-6 användningar och just nu kan du alltså hitta färdiga paket som också innehåller No 3. På sikt kommer man säkert kunna köpa No 0 separat. Priset för detta paket är 349kr.

olaplex no 0 hair

Användning av No 0

  1. Applicera No 0 i torrt otvättat hår. Med pipetten är det enkelt att applicera från rot till topp. Håret ska kännas vått men inte dyngsurt.
  2. Vänta 10 minuter med No 0.
  3. Applicera No 3 över No 0 och jobba in inpackningen från rot till topp.
  4. Vänta 10 minuter med No 3 i håret.
  5. Tvätta sedan håret som vanligt, gärna med Olaplex No 4 och No 5 som är schampo och balsam.

Undrar du mer om vad Olaplex är för något? Här kan du läsa mer om Olaplex.

Hur använder man Olaplex No 3?

Olaplex No 3 är en inpackning från Olaplex för hemmabruk. Denna inpackningen innehåller den patenterade molekylen från Olaplex som multiplicerar och reparerar svavelbindningar i håret. Utan No 0 så applicerar man den i handdukstorkar hår mellan schampo och balsam. Detta låter man  verka i 10-30 minuter, sköljer ur och avslutar med balsam.

Om man använder No 3 med No 0 behöver man då inte applicera den i nytvättat handdukstorkar hår. Det beror på att No 0 agerar transportör utav molekylen eftersom No 0 blöter ner håret.

olaplex no 0

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!