Igår var vi på LYXVXO på Olaplex kurs. Dels för att lära oss mer om produkten men också för att friska upp minnet om produkten. Det var roligt att gå på lite utbildning ihop för oss på salongen. Men det var också väldigt roligt att äntligen få träffa teknikern för Olaplex. Det är en tjej som är otroligt skarp på sin kemi och kan svara på de flesta kemiska frågorna.

Olaplex är en unik produkt

Jag har jobbat med Olaplex som det kom till Sverige. En produkt som inte är helt enkel att förstå först eftersom den är så unik i sitt slag. Men den har hjälpt mig otroligt mycket i mitt jobb, och ännu mer de senaste åren. Eftersom man har en press att leverera ganska stora resultat på kort tid är det en produkt som är ett måste att använda. Men det viktiga är också att kunden förstår produkten och vad den gör! Jag försöker att alltid förklara för kunden vad produkten gör för något och varför Olaplexen är så viktig att använda vid kemiska behandlingar.

Men den största skillnaden ser jag på mitt eget hår! Kommer ni ihåg hur jag såg ut innan jag var blond? Nästan inte jag heller! Men utan denna produkten i salongsbehandlingarna och periodvis varje hemmatvätt så hade jag inte haft det hår jag har idag. En otrolig produkt som ger fantastiska resultat!

Vill du veta mer om hur Olaplex fungerar? Klicka här.

Vill ni se hur min förvandling från brunett och läsa mer om den? Klicka här.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!