Innehåll

Långt hår är något många drömmer om. Men hur får du ditt hår att växa snabbare? I dagens avsnitt av Hårsnack berättar vi hur kosttillskott fungerar och hur håret faktiskt växer.

Långt hår är bland det snyggaste som finns anser många. Men tyvärr är det väldigt få som lyckas få ett riktigt långt och fylligt hår. Det finns diverse kosttillskott, kurer och knep som ska fungera – sägs det. Men gör det verkligen det? Finns det en genväg till att få ett långt hår?

Svaret finner du i denna veckans avsnitt av Hårsnack. Detta är Del 1 av detta stora och intressanta ämne. Vi kommer ta upp hur det faktiskt ser ut när håret växer och hur mycket det växer. Vi kommer även prata om kosttillskott.

Tips på hur du får långt hår

Givetvis tänkte jag skriva ner några tips på hur du ska göra för att få ditt hår att växa!
Först om främst måste du se över ditt liv. Inga kosttillskott i världen hjälper om din kropp är ur balans. Se över dina matvanor, sovvanor och stressnivå i livet. För att kosttillskott ska fungera måste alla dom tre grejerna vara i balans! Det är som med mycket annat. Du kan inte bara förlita dig på proteinpulver om du ska bygga muskler, du måste äta bra mat i övrigt också och sova bra. Allt hänger ihop och alla delar spelar lika stor roll.

Vill du ha fler tips, klicka bara på klippet!

Nu har Hårsnack funnits i 13 veckor, vilket resulterar i 13 klipp! För att se alla eller kolla efter ett specifikt klicka här! Det kommer även komma en Del 2 av ämnet ”Hur man får långt hår”. Nästa vecka kommer vi även dra vinnarna i årets ”julklappstävling” som vi har på LYXVXO. Ett eget klipp på det kommer komma!

Du kan som vanligt mejla din fråga till harsnack@lyxvxo.se. Vi vill gärna veta vilka frågor eller funderingar du sitter på!

långt hår

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!