Styling till killar är en lika omfattande djungel som för tjejer. Däremot ser jag att det finns ett visst behov och efterfrågan som inte uppfylls till våra killar därute! Därför har jag nu ett klipp på min Youtube-kanal där jag delar med mig utav lite användbara tips.

Styling till killar är något som jag får frågor om hela tiden. Dels från följare på Instagram, från Youtube-kanalen men framförallt från mina manliga kunder. I min video har jag sammanfattat det som jag själv brukar berätta till dom killar som frågar om min hjälp. Det är inte enkelt att hitta det som passar varje individ och därför är det helt okej att fråga om råd och tips tycker jag!

– Hur ser din stylingrutin ut?
Det är en fråga jag ofta ställer till mina kunder, oavsett kön. Dessutom är det viktigt att veta att med tiden ändras våra behov. Ibland har man behov av att köra flera produkter för att uppnå sin önskade styling. Ibland behövs bara en produkt. Det viktiga är att vi vågar fråga om det av dom som är professionella och kunniga i sitt område.

Med min video hoppas jag at du har fått med dig lite tips och trix och vad som kan vara värt att kolla efter där ute!
Produkterna jag pratar om i min video hittar du här:

Uppercut Schampoo
Uppercut Balsam
Soulfood Inpackning
Haute Mess
Texture Sand
Uppercut Matte Pomade
Uppercut FeatherWeight

Dessutom, använder du min kod ”OLIVERA10” får du 10% rabatt på ditt köp hos oss på lyxvxo.shop

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!