Frisörens First Impression är en helt ny serie på min kanal. Där provar jag populära produkter och ger min egna professionella åsikt om.

Med en First Impression menas att jag aldrig har testat produkten jag provar förut. Inte har jag heller någon typ av annan upplevelse ifrån produkten. Detta är alltså något som jag för första gången provar på mitt hår för att se ifall det är värt hypen. Med denna serie på kanalen vill jag ge er en åsikt. Den är en helt ärlig och kommer ifrån mig som frisör. I skönhetsbranschen – som många andra branscher så är det ibland svårt att särskilja vad som är bra grejer på riktigt eller vad som är sponsrat sälj-snack.

I detta avsnittet av Frisörens First Impression gör jag en recension utav den välomtalade inpackningen från Coco & Eve. Avsnittet och inlägget är inte ett sponsrat inlägg. Jag har köpt inpackningen från Coco & Eve av egna pengar. Dom vet inte om att jag gör denna recension utav deras inpackning. Åsikterna är mina yrkesmässiga åsikter som frisör och jag berättar i klippet lite vad jag baserar min bedömning på.

Har du några önskemål eller tips på produkter jag bör prova? Lägg en kommentar!  😊

Här kan du komma till länken för hela min kanal!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!