Utveckling i ett företag är bland det roligaste man kan ha. Att utveckla innebär också att det blir viss framgång. Men vad ska man göra då? Sluta? Aldrig! Inte om du frågar mig och Cornelia.

Jag älskar utveckling! Vi har haft vår salong i ca 10 månader och LYXVXO blomstrar! Jag tror att det viktigaste med att driva ett företag är att du aldrig får vara riktigt ”nöjd”. Det finns en viss tjusning i att utveckla ett företag. Vår salong är som vår lilla bebis, som vi varje dag vårdar och vill ska växa sig stor och stark.

Att jag och Cornelia nu är i L.A är för att kunna utveckla salongen för våra kunders skull. När man hela tiden är inne i sitt jobb är det lätt att fastna i en bubbla och tro att det är bra som det är. Men nu börjar det hända grejer på riktigt runtomkring oss och då är det dags för utveckling och nästa steg.

Utveckling är vägen till framgång

Det är otroligt smickrande att många salonger nu börjar ta efter oss med både behandlingmenyer och Ipads. Det betyder ju att vi gör något rätt! Med denna resa ska vi få fram nya och roliga saker att göra på salongen för att få en massa aktivitet både i stan och på salongen. Ett datum att minnas är den 3 mars! 😉

Detta är min och Cornelias första företagsresa tillsammans. Extremt kreativt och givande för oss båda och ett sätt att verkligen bli mottagliga för allt. Det är så fantastiskt att vi båda vill samma saker och att vi båda har samma prioritet. Vårt mål är att göra allt det vi gör och göra det som bra som det bara är möjligt! En ganska roliga grej om oss är att vi älskar att sitta inne och jobba ihop, vilket vi gör lite för mycket. Det är då vi kläcker dom absolut bästa idéerna!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!