Nu på onsdag 21/12 kommer vi på LYXVXO ha uppesittarkväll! Det innebär att vi på onsdagen har öppet från kl 9 på morgonen till midnatt! Det kommer bli en kundkväll fylld med aktiviteter.

Nu på onsdag 21/12 kommer vi ha LYXVXO’s första uppesittarkväll. Det innebär att vi kommer ha öppet i 15 timmar, allt för att tillgodose er kunder. Denna kvällen kan du komma in och köpa presentkort till dina nära och kära, kika in för glöggmys eller kanske prova på någon behandling? Vi kommer jobba aktivt med kunder givetvis men också under tiden ha spännande aktiviteter på salongen.

Prova-på-priser

Läkaren Helene från Desidera of Sweden kommer hit för att injicera fillers och botox till prova-på-priser! Så har man funderingar eller kanske bara vill prova på något av det är det ett perfekt tillfälle att komma till oss denna kvällen! Det är redan ett stort intresse så därför är det viktigt att vara hos oss i tid. Helen kommer kl 18 och är då redo att påbörja sina kunder som vill prova på! Vill du läsa mer om Helene och Desiera of Sweden, klicka här!

Munge’s Bageri och Cafe

Denna kväll kommer det även vara glögg- och pepparkaksmys! Munge’s Bageri och Cafe kommer såklart vara här och bjuda på godsaker. Munge’s är dom som varje vecka levererar fantastik fika till oss på LYX, som vi serverar alla er underbara kunder. Gittan kommer vara på plats och sprida glädje och julstämning! Medans vi har kunder i stolen kommer ni bli väl omhändertagna av den som står i receptionen, och våra gästspelare som har aktiviteterna denna kväll.

Varmt välkomna till oss! Detta är en kväll ni inte får missa!

Bilder från förra kundkvällen.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!