Jag måste bara tipsa er om läpprodukterna från TIGI Cosmetics. Jag har sedan vi fick in märket på salongen bytt ut hela mitt smink mot TIGI. Mest imponerad är jag över deras bas- och läpprodukter. Idag tänkte jag skriva om just läpprodukterna. Det finns både läppennor, läppstift och läppglans i en massa fina färger. Jag har såklart hittat mina favoriter.

Jag upplever att många tycker att det är lite svårt med läppstift och läppglans för att man är rädd för att det ska kladda. Mitt bästa tips är just att börja använda läppenna! Med läppennan sätter man basen för läppstiftet eller läppglanset och du kommer få en mycket längre hållbarhet. Dessutom kan du ha en mycket ”naturligare” färg på läppennan ifall du är rädd för att det ska bli för mycket. Du kan också använda den till att få en jämnare eller fylligare läpp.

Det var faktiskt inte så längesen som jag fyllde mina läppar för att jag ville ha dom fylligare. Det har jag idag slutat med. Faktum är att idag kan du sminka dig till superfina resultat! Nedan ser du ett super exempel på hur jag får mina läppar att se fylligare ut med hjälp av en läppenna. Min favoritfärg från TIGI Cosmetics är ”Nude”.

Kommentera gärna dina frågor om TIGI Cosmetics och vad du mer skulle vilja ha för sminktips ! Det skulle vara jättekul att få dela med mig av fler saker som NI vill veta!

Givetvis hittar du alla dessa produkter och hela sortimentet från TIGI Cosmetics på LYXVXO.SHOP

Ett exempel på hur du kan få dina läppar att se fylligare ut! Läppenna Nude och Läppglans Foxy.


Läppenna Nude och Läppstift Happiness


Läppglans i olika färger


Läppstift i flera olika färger

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!