Hela påsken har vi renoverat och designat en helt ny stil och känsla hos oss på LYXVXO. En modern och fräsch interior design!

Jag är så stolt över vår nya salong! Det blev en helt ny och modern touch och jag tycker också att det speglar oss på ett mycket bättre sätt. Vi på LYXVXO vill inte bara ligga i framkant när det kommer till hår och mode. Vi vill även uppdatera oss och skapa en ny stil som passar oss i nutid.

Jag är helt förälskad i våra glasväggar som vi specialdesignat på ett lokalt företag. Det blir ett helt fantastiskt ljusinsläpp och skapar och framhäver vår takhöjd! Grymma Lovisa Knutsson (@lk.living) har varit här och hjälpt oss styla salongen för att verkligen fånga vår nya stil.

Vad tycker ni om den nya salongen?! 😃

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!