Vi på LYXVXO hade vårt 1 års jubileum i fredags, det var väl ingen som missade det? Det blev en show och en kväll utöver det vanliga.

Jag tänkte uppdatera med en massa härliga bilder från LYXVXO 1 års jubileum! Det blev en kväll väl värd att minnas. Jag vill passa på att tacka alla som var med och hjälpte oss att göra denna kvällen till verklighet.

Kvällen började kl 20 med att gästerna fick bubbel och snacks innan de gick in i stora salen som var elegant inredd. Där stod det olika montrar som tog väl hand om gästerna innan showen började. Showen började ca kl 21 och då inleddes med ett grymt häftigt nummer från Poledance Växjö! Därefter började hårshowen med första delen. Efter det var det en mellanakt med sång och dansnummer följt av hårshow del 2!
Jag stod och betraktade denna fantastiska show och blev helt fascinerad över hur duktiga och grymma modellerna var! Dom totalt rockade på scen och när man ser så många månaders hårt arbete blir såhär bra – ja det är värt vart enda minut man har lagt på detta.

Showens oväntade slut

Showens avslut blev något utöver det vanliga. När modellerna hade gått sitt finalvarv till Andre Arys nya singel så kom vi ut på scen i glitterregnet! Det var en så härlig känsla. Jag och Cornelia tackar våra sponsorer och samarbetspartners. Sedan säger Cornelia att vi har faktiskt en överraskning till! Innan vi gick upp på scen fick jag veta i förbi farten att Rock the Dot skulle ha ett presenkortsregn ut över pubilken. Jag var övertygad om att det var det som skulle hända. Då sätts låten ”Marry you” med Bruno Mars igång och jag kollar på Kalle Munge och tänker att det var en väldigt konstig låt att ha ett presentkortsregn på. Då ser jag Adam komma ut, ombytt till kostym (han gick ju modell!) med världens största bukett blommor. Jag tittar på Cornelia och mimar till henne ”PÅ RIKTIGT?!” och hon mimar tillbaka ”JAAAA!”.

Ja ni kan väl gissa vad som hände sen 🙂

Nedan kommer första delen av bilderna! Tack för dom Wivi Simic från event Växjö!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!