När man ska välja vilken typ av färgning man vill ha är det viktigt att välja rätt. Hur ska man tänka kring valet mellan en liten – eller stor färgförändring?

Hur ska man tänka kring sin färgförändring? På vår hemsida har vi hela vår behandlingsmeny uppe. Vissa tycker den är mer pedagogisk än andra och jag tänkte berätta lite vad den stora skillnaden mellan behandlingarna egentligen är. Generellt sett brukar jag alltid rekommendera att välja stor förändring när de är första gången du besöker oss. Då har vi lite extra tid att konsultera dig, även om du hade tänkt göra en liten förändring. Jag tror att det viktigaste är att man förstår varandra och att man verkligen kan prata om vad man vill göra, så att inte tiden blir för kort.

Färgning – liten förändring

Passar dig som vill förändra din färg 1-2 steg ljusare eller mörkare, slinga din utväxt, lägga utväxtfärg och 5-15 paket slingor eller färga hela ditt hår i en och samma färg.I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling. (utan värmeverktyg) Vill du göra en större förändring eller har du väldigt långt och tjockt hår? Då rekommenderar vi färgning stor förändring.
Pris 1100-1300kr

Ja, precis som i behandlingsmenyn säger så kan man inte förvänta sig att bli mer än 1-2 steg ljusare t.ex. Men det många missar är att i denna behandling ingår inte en nyansering eller toning. Då blir det automatiskt en stor färgförändring. Denna behandling passar kunder som kanske slingar sin utväxt, lägger bottenfärg och några paket slingor och hela tiden vill hålla en snygg och fräsch färg. När man gör dom typerna tekniker kräver det inte heller nyansering.

Färgning – stor förändring

Denna färgning passar dig som t.ex. har ojämn färg i håret, vill förändra din färg 2-4 steg ljusare eller mörkare eller har ett tjockt hår som går nedanför skulderbladen. I behandlingen ingår konsultation, avancerad färgning (bottenfärg, slingor, toning/nyansering), schamponering med lätt hårbottenm assage samt föning och styling.
Pris 1300-1600kr

Precis som det framkommer i behandlingsmenyn kan du t.ex. förvänta dig en lite större förändring. Men det många missar är att de flesta som har ett intervall på 10 veckor och mer mellan sina behandlingar behöver denna typ av färgning. Ofta har man mer utväxt och färgen har blivit mycket risigare jämfört med om man går med 6-8 veckors mellanrum. En del tycker att dom kanske inte ”räknas” till en stor färgförändring för att dom nästan kör samma färg ändå. Fråga oss gärna varför du räknas till kategorin ”stor färgförändring” så förklara vi varför. Det är många faktorer som spelar roll , som en kund inte tänker på, så som längd och tjocklek på håret, nyansering efter slingning, mer än 15 paket slingor?

Vi gör allt för att vara tydliga med vår behandlingsmeny. Men det finns ibland oklarheter och frågor. Tveka inte att fråga oss om det är något du undrar över. Vi vill inget hellre än att du ska bli nöjd med din färgning!

färgförändring

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!