Inredning är inget utan det lilla extra – detaljerna. Inredningsdetaljer är helt avgörande för slutresultatet.

Inredningsdetaljer är som slutfinishen på en snygg färgning eller klippning. Jag tycker den är helt avgörande och när man hittar dom detaljerna är det som pricken över i. På salongen tänker vi väldigt mycket att det ska kännas hemtrevligt och att det ska vara en avslappnad stämning. Man ska vilja komma till oss och sitta och bara ta en kaffe, och visst vill man göra det?! Tycker det är fantastiskt att man kan få fram den känslan.

Sedan vi öppnade salongen har mitt intresse för inredning ökat dramatiskt. Jag tycker det är superkul att kolla efter nya grejer, kolla trenderna och ändra om. Det är helt klart en stor fördel nu när jag och min sambo ska flytta till en ny lägenhet i februari! Jag har sagt att jag vill ta med salongens inredning hem. Vi får väl se om han går med på det, haha.

Just nu i inredningsdetaljer

Gröna färger, love it! Jag har lite inne på att köpa en mossgrön sammetssoffa till den nya lägenheten men har inte riktigt fått OK på det. Men nu när vi inredde salongen så tog vi in lite inslag av grönt. Det känns höstigt och helt rätt.

Guld. Trenden håller i dig med råge och det är inte bara i inredning. Just nu känns det som du kan köra guld i allt, från hår till kläder. Min favoritlåt heter just nu också Gold (Death team-Gold).

Bilder på väggarna. Jag tycker personligen att det har lugnat sig med citatposters och kartor. Nu ser man mer och mer foton på väggarna och varför inte prova själv? Har du en bra kamera är det bara att ta snygga bilder och förstora upp. Eller varför inte anlita en fotograf för en dag som tar lite personbilder och miljöbilder. Det ger en mer personlighet känsla.

img_0140

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!