Hårsnack – två frisörers bekännelser är min och Cornelias nya  Youtube-kanal. Vi hoppas att vi kommer kunna förmedla information, kunskap och svara på era frågor.

Hårsnack lanseras idag! Det känns helt sjukt spännande och väldigt nervöst såklart. Idag är dagen vi gör debut på Youtube och är virala. Hoppas att ni kommer tycka att det är en rolig idé och att vi ger er svar på dom frågor och funderingar ni har.

Hår är ett sjukt stort område som vi kommer försöka täcka upp. Därför är det väldigt viktigt för oss att ni berättar för oss vad ni tycker och tänker om våra klipp. Ställ din fråga eller fundering! Det går jättebra att kommentera här på inlägget, på Facebook eller på själva klippet. Vi har även en mejladress harsnack@lyxvxo.se. Hårsnack är ett program som kommer fortlöpa och vi kommer göra vårt bästa för att ni ska få ut så mycket som möjligt av oss.

Hårsnack första avsnittet

Första avsnittet kommer mer vara en presentation av mig och Cornelia. Vi kommer berätta hur vi kom på att vi skulle starta salong ihop och hur allt bara sedan dess har fungerat galant. Youtube-kanalen har varit en sådan sak som vi har kommit på att vi vill göra ihop. Det är eftersom vi allt för ofta får frågor kring hår som för oss frisörer är helt självklara! Vårt mål är att släppa ett avsnitt i veckan för att vi ska hinna samla den information vi behöver inför varje avsnitt. Tveka inte att höra av dig om du funderar på något!

hårsnack cornelia och olivera

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!