Jag och Angelina var i Göteborg i veckan och hade en liten roadtrip bara vi två, samt att vi hade ett planerat möte med Grazette som har sitt huvudkontor i Göteborg. Vi passade på att åka till stan en dag innan mötet och bara ta en dag till att shoppa, mysa och planera för vårt möte.

Mötet med Grazette i sin tur var väldigt givande. Vi pratade framtid, utveckling och samarbeten. Dessutom fick vi se deras grymt coola labb där kemister drar ihop produkter som vi frisörer efterfrågar. Vi fick ta några få steg in och givetvis passade vi på att ställa lite frågor. Något jag tyckte var extra roligt att se var hur ingredienser som man använder i produkter ser ut i sitt ursprung. Också en rolig tanke är hur medvetna vi är kring vad som finns i vår hårvård, det kan man diskutera i all evighet. Vad är bra och vad är dåligt? Men i hudvård är det nästan lite tvärtom. Visst är det en intressant tanke?

Hur ser ni på ingredienser i produkter? Lägg gärna en kommentar!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!