Jag vill passa på att önska alla en God Jul. Vilken fantastisk höst det har varit för oss alla på LYXVXO.

Att jobba som frisör i December är bland det tuffaste man kan göra. Det finns inte en mer hektisk månad på året där vi varje dag ska leverera inte bara bra klippningar och färgningar utan också presentkort och trevlig atomsfär.

Denna veckan har även varit hektisk i den bemärkelsen att vi haft mycket aktivitet på salongen. Inte bara att vi haft öppet varje dag och haft oroligt mycket kunder utan också haft kundkväll! Vill du läsa reportaget om vår kundkväll klicka här. Om du vill se vår Live-sändning om vad vi gjorde på salongen klicka här. Fantastisk kväll med massor med kunder och härlig stämning!

Vinnare utsedd i årets Julklappstävling!

Idag har vi även dragit vinnarna av vår Julkappstävling! I början av December hade vi en tävling där vi lottar ut 6st presentkort till 6 personer. Antingen kan man välja att behålla presentkortet själv eller ge bort till någon man håller kär. Denna tävling var extremt eftertraktad då vi hade 1,1K kommentarer, 1,1K delningar och nästan 100 000 personer som hade sett detta inlägget.  Det känns alltid lite extra roligt att göra våra kunder glada såhär i juletider! Klicka på klippet nedan för att kolla vilka som vann! 😉

God jul

Nu kommer jag ta några dagars ledigt och umgås med familjen och jag hoppas att ni som kan också gör det! Jag hoppas inneligt att ni alla får en God Jul. Alla kunder, vänner, bekanta och familjer. Ta hand om er!

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!