Ni har väl inte missat vårt 1års jubileum då vi bjuder till Glitterfest?! Den 3e mars kommer vi bjuda till mingel, show och fest på Elite Stadshotell.

Den 3e mars kommer vi fira 1 år och ha temat ”Glitterfest”! Kan ni fatta att det snart gått ett år sedan vi öppnade vår salong LYXVXO? Ibland känns det som vi precis öppnade och ibland som vi aldrig gjort något annat. Vi vill fira detta ordentligt och därför har vi hyrt Stora Salen på Elite Stadshotell. Denna kväll kommer bjuda på mingel, show och givetvis fest! Vi vill skapa härlig atomsfär där ni får se vår kreativitet flöda i vår stora hårshow! Ta med dig en kompis och häng med, det kommer bli kul!

Biljetter ute nu!

Eftersom detta är en tillställning som vi inte kommer ha på salongen så kommer vi nu sälja biljetter till denna kväll. I biljetten ingår ett glas bubbel, LYXig goodiebag, mingel med underhållning, vår stora hårshow och sedan Glitterfest på Grace Nightclub. Vi vill ge er den mest spektakulära kvällen som vi alla kommer minnas till nästa år! 🙂

Biljetterna kostar bara 150kr+serviceavgift. Så se till att köpa din biljett så att du inte blir utan! Det är begränsat antal platser och det kommer vara värt vartenda krona! Biljetten köper du på biljettkiosken.se/glitterfest

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!