Vår resa till Hollywood är väl ingen som har missat? Idag var vi med i Radio P4 och pratade om vår drömresa till U.S.A

Idag var jag och Cornelia med på radio P4 och pratade om vår drömresa till Hollywood. Inslaget präglas även om framtida drömmar och om restrender. Vad vi ser vi våra Instagram-flöden och hur tankesättet kring resor har förändrats.

Vår resa till L.A var en fantastisk resa som har inspirerat oss till framtida projekt. Resten av året kommer också innehålla en del resor. Bl.a ska hela LYXVXO till New York i April på färg- och inspirationskurs. Där kommer vi även göra ett lite ”hemligt” jobb som kommer publiceras till sommaren!

Nytta med nöje

Det bästa jag vet är när jag kan göra nytta med nöje. Varför inte ha kul under tiden man jobbar? När vi har varit i New York med salongen så ska vi även till hösten åka till Kroatien. Där kommer vi ha en kurs som innehåller styling, färg och stil. Vi tycker om företag som vill ge maximalt på kurserna och varför inte göra det i ett vackert land som Kroatien? Vi kommer finna en fantastisk inspiration bara att komma iväg och se nya platser.

Ett av mina bästa tips är att hela tiden leta efter saker att göra som ger dig nytta medans du också är där för nöje.

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!