Det har varit hektiska veckor med både renovering på salongen och resande till Göteborg för dagen på Grazette. Nu denna helgen åkte jag och Mimmi på salongen upp till Göteborg igen för att gå på en uppsättningskurs med Björn Axén! Inför våren och sommarens bröllop var det kul att få lite ny inspiration och nya tips och tekniker.

Björn Axén är allmänt kända för framförallt sina håruppsättningar skulle jag vilja påstå. Dessutom tycker jag att dom som jobbar där är väldigt proffsiga och väldigt duktiga. Som vanligt är det också väldigt roligt att träffa lite andra frisörer och höra om hur det kan vara på andra salonger.

Jag måste dessutom erkänna att jag har börjar gilla Göteborg väldigt mycket! Det är en sjukt trevlig stad och så mysigt nu när solen tittade fram ☀️ Fram tills nu har jag varit lite rädd för spårvagnarna antar jag, haha. Men nu har jag helt ändrat uppfattning!

Kom precis hem och imorgon väntar en ny dag på salongen! Renoveringen av köket ska färdigställas och en fullspäckad dag med kunder väntar! På tisdag ser jag fram emot att säga mitt hår och sedan åker jag till London!! Det ska bli riktigt roligt!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!