Den 3 mars har vi vår jubileum! LYXVXO fyller 1 år och det vill vi fira med att ha tävling, show och fest för er. Missa inte detta event!

Vi på LYXVXO, med samarbetspartners, kommer ha ett stort jubileum den fredag 3 mars. Denna kväll kommer ha tema ”glitterfest”, passa därför på att ta på mig det glittrigaste du har! Kvällen kommer bjuda på uppträden, dj, mingel och en stor hårshow. Dessutom kommer det blir en riktig brakfest efteråt på Grace Nightclub!  Kvällen börjar kl 20 på Elite Stadshotell här i Växjö. Om du inte hittar, kolla efter ljuset i skyn 😉

Biljetter köper du på enkelt på biljettkiosken och den kostar 150kr+serviceavgift. Biljetten kan alla i alla åldrar köpa, dock är det 18års-gräns på alkoholbubbel och Grace entre. I biljetten ingår även glittermingel, snacks och givetvis vår stora hårshow!

Tävling på Facebook och Instagram

För att fira lite extra så har vi nu släppt vår jubileumstävling! Du som köper din biljett och taggar tre kompisar i ett inlägg har chans att vinna en natt på Kosta Boda Art Hotel. Dessutom ingår entre till deras spa och en fantastisk frukostbuffe! Vinnaren kommer dras live den 3 mars. Därför är det viktigt att du är närvarande för att kunna ta emot ditt pris!

Ta med vem som helst och häng med och fira med oss! Hoppas att vi ses där i glittervimlet! 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!