Innehåll

Volymföning är en väldigt efterfrågad styling. Många önskar volym i sitt hår och tycker att det är svårt att få till. I dagens klipp visar jag hur du på ett enkelt sätt fönar volym i ditt hår.

Volymföning är det enda som fungerar! Vill du ha volym så är det på detta sättet du lyckas få det. Det är viktigt att förstå att det finns inga genvägar till att få din önskade frisyr och det gäller även i detta fall. Håret blir såsom du formar det och givetvis blir det volym om du fönar volym eller platt om du låter det ligga och självtorka platt mot huvudet.

Stylingtips och demonstration

I detta avsnittet visar jag hur du ska göra för att föna volym i ditt hår. Ibland är det lättare att göra efter att man har sett en video. Jag är sån själv. Jag kollar gärna på en video för att den försöka göra likadant själv. Hoppas att ni finner detta klipp givande. Givetvis kommer vi publicera fler stylingtips på Hårsnack!

Vill du se vårt andra stylingtips på hur man lockar sitt hår på ett snabbt och smidigt sätt? Klicka här!

Finns det någon styling ni vill att vi ska ta upp? Tveka inte att fråga oss! Lämna en kommentar, mejla oss eller tagga #Hårsnack i din instagrambild!

volymföning

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!