Innehåll

Nu kan du få vågigt hår!

Med mina enkla styling kan du få vågigt hår om du har en plattång hemma. Nu finns ett klipp på min Youtube-kanal där jag visar hur jag stylar mitt hår eget hår. Jag har använt mig utav en plattång från Cloud 9 som är grym! Jag tycker om den eftersom man inte behöver ha någon hög värme för att få en bra, snygg och hållbar styling!

Så får du vågigt hår

En vågig styling är just nu min to-go-to styling som passar bra till vardags! Jag upptäckte stylingen genom att jag en morgon skulle stiga upp väldigt tidigt för att åka med tåget ner till Lund. Jag var lite trött och kände att bara kunde göra några beachwaves och ha en mer avslappnad känsla på kontoret. På kvällen sen skulle jag köra en LIVE på Instagram. Då sa alla att jag var så snygg i håret!! Jag tänkte spontant att jag kommer aldrig kunna göra samma styling två gånger. Nästa dag körde jag så provade jag att göra på samma sätt och det blev så bra! 😍 

När du ska styla ditt hår till en vågig frisyr är det viktigt att inte tänka att det måste bli perfekt. Denna typ av styling är en mycket mer avslappnad styling. Dessutom kan du enkel att göra den dag efter dag. Använder man också t.ex torrschampo eller texturspray kan man få en helt ny känsla i håret. 

Avslappnad styling

I klippet ser ni min demo på hur jag brukar göra stylingen på mig själv och se mina tips och trix! Det som jag verkligen tycker om med stylingen är att den är så avslappnad och ändå passar både till fest och vardags. Våga prova den till flera olika tillfällen, alla kommer att älska den! Tänkt bara på att använda ett värmeskydd innan varje värmebehandling.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!