Innehåll

Tvätta håret på sig själv, vad kan man tänka på?

Hur kan man tvätta håret på sig själv på ett bra sätt och vilka produkter kan man använda? Jag tipsar om mina bästa tips för att tvätta håret och underhålla en önskad hårfärg. Du kommer också få se vilka produkter som jag använder!

Hej allihopa!

Jag får mycket frågor kring vad jag tvättar mitt eget hår med och vilka produkter jag använder. Eftersom jag jobbar som frisör kan ni ju tänka er att jag provat en del olika produkter! I mitt klipp på Youtube visar jag hur jag tvättar mitt eget hår med produkter som ger ett färgresultat! Jag använder mig utav ett silvershampo från Four Reasons och en Color Mask från KC som heter Vanilla.

Att utgå ifrån vad ditt hår behöver

När jag tvättar mitt eget hår så utgår jag ofta ifrån vad mitt hår behöver just nu. Ibland behöver håret en inpackning och ibland behöver den en uppfräschning i färgen. Denna hårtvätten var en sån gång – då jag behövde fräscha upp färgen! Shampo med färg i och inpackningar som också innehåller färgpigment är super bra produkter att använda. Men kom ihåg – dom är utformade till att användas som underhåll. Det finns en del produkter på marknaden som är mer crazy och ger en större effekt. Ta reda på vad det är för produkt!

Produkterna jag använde i klippet är Four Reasons – No Yellow Schampoo och KC Color Mask Vanilla. Det är bra att veta är att märket KC kommer bli Four Reasons. Dom tillkommer med nya produktserier bl.a serien som silvershampot ingår i som heter PRO. Men många andra produkter är dom samma som t.ex Color Mask.

 

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!