Jag provar en ny locktång i min nya video på Youtube! Detta är en locktång som är anpassad för dig som tycker det är svårt att få till lockarna med en vanlig platt- eller locktång!

Hej mina vänner!
Först vill jag börja med att tacka er för all positiv feedback jag får på min Youtube-kanal! Det är verkligen roligt att få skapa dessa videor till er. Det jag tycker är absolut bäst är att jag har en renodlad hårkanal. Här har jag en plattform där jag verkligen kan nörda in mig i mitt favoritämne. Så om du inte redan följer mig där, gör gärna det för att du ska få reda på när jag släppt en ny video!

Testar ny Locktång från Babyliss

I mitt senaste avsnitt så testar jag den nya locktången från Babyliss Pro som heter Miracurl. Tjejerna på salongen provade denna för första gången när dom var på ett styling-jobb i Båstad och kom hem helt lyriska! Så givetvis tog vi in den och började prova. Jag ville såklart prova på mig själv och därför såg jag såklart till att spela in det till er. Så ni kommer får se när jag provar denna locktången på mig själv för FÖRSTA gången! hihi.

För mig som kan locka håret med både platt och locktång har innan tyckt att detta kanske inte varit en aktuell produkt. Men nu när jag provat produkten tycker jag att det absolut är ett bra komplement till dig som tycker det är svårt!

Mina 3 fördelar med Miracurl locktång

  1. Det finns 3 olika värmelägen
  2. Den har 3 olika locklägen. Stora-, medium- och små lockar.
  3. Superenkel att använda!

Länken till att köpa locktången hittar du såklart här på min blogg! Vart annars? Här hittar du den! Och använder du min rabattkod får du 10% på ett köp hos oss! Det gäller såklart alla produkter på hela shoppen på LYXVXO!

Hoppas ni har en bra sommar! Tills nästa gång vi ses – ta hand om dig och ditt hår! Kram!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!