Att ta hand om ditt sommarhår är en självklarhet! För vem vill inte ha ett vackert sommarsvall? Men ibland kan det vara svårt att veta hur man ska göra och vad som kan vara bra att tänka på. I mitt inlägg här på bloggen vill jag ge dig mina bästa tips på hur du tar hand om ditt hår i sommar. Givetvis finns det en grym video på Youtube där jag guidar dig steg för steg. Men jag tänkte också passa på att skriva några extra rader om vad vi ska tänka på när vi vill ta hand om våra sommarhår!

Ta hand om ditt sommarhår! Mina bästa tips!

Hej mina vänner! På salongen är det full fart i sommar och jag jobbar nästan hela sommaren innan en spännande höst drar igång! Den största frågan som cirkulerar på salongen och på mina sociala medier är: Hur ska jag ta hand om mitt hår i sommar? Sommaren är till för att njuta av, men håret behöver inte se ut som en risbuske för det, eller hur? Det finns en massa enkla knep för hur vi kan ta hand om vårt hår.

Ett av mina bästa tips är att låta håret vara som det är. Med sol, bad och svett kan det vara en bra idé att bara låta håret få kurera sig. När jag själv är på semester brukar jag fokusera på super-duper bra vårt till mitt hår. Jag stylar nästan aldrig mitt hår utan låter det bara få leva sitt eget liv. Det är både bra för håret och tidsbesparande. Vi vill ju njuta av sommaren och med det sagt tycker jag det är bästa om man bara är naturlig!

I min Youtube-video finner du mina bästa produkttips, produkter som är anpassade till sommaren och ett sommarhår. Glöm inte att kika på den videon.

Glöm inte att besöka vår shop! lyxvxo.shop
Där hittar du alla produkter som jag tipsar om här på bloggen och givetvis har jag en rabattkod att dela med mig utav till er! OLIVERA10!

Njut av sommaren! Den är kort här i Sverige. Tills nästa gång, ta hand om dig och ditt hår.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!