Innehåll

Idag vill jag dela med mig av ett stylingtips med tillhörande produkter som jag har använt i mitt Youtube klipp på min nya kanal!

I mitt senaste klipp på Youtube-kanalen så delar jag med mig utav ett stylingtips på långa hår! Här hittar ni info om produkterna som jag använde i klippet och vad dom gör och varför du ska använda dom i din styling! Amika är ett grymt stylingmärke som verkligen leverera det man vill i en styling. Vi har fullt sortiment både i salongen och på shoppen!

Ps. Har du inte sett klippet så har du det nedan i inlägget. Och du, glöm inte att prenumerera! 😉

Bombshell Blowout
En volymspray som du fönar in i håret för att få en härlig luftig volym som inte blir hård. Passar bra både till långa och korta hår.

Haute Mess
En texturgel som inte stelnar. Skapar stadga i håret för att få maximal hållbarhet och funkar att använda i blött hår som du sedan fönar in.

The Shield
Ett värmeskydd utan produktkänsla! Går och bör användas innan varje värmebehandling i torrt hår för att inte skada håret vid t.ex plattning eller lockning. Har även ett fuktavstötande skydd som gör att stylingen håller bättre när det är fuktigt ute.

Un.Done Texture Spray
En volymspray som ger stadga och volym från botten till toppen utan att bli stel. Min Favoritprodukt! Går att använda i långa hår, korta hår och till uppsättningar.

Haute Mess
Används som finish för att få en glansig känsla på håret och ta ner frizz. Eftersom delen inte stelnar blir inte heller håret stelt!

Alla produkter går att köpa hos oss på lyxvxo.shop och direktlänkarna till produkterna har du i rubrikerna! Just nu har vi också fri frakt! 

Tycker du det är kul med stylingtips?

Vad skulle du vilja ser mer av? Min kanal är väldigt ny och därför vill jag såklart forma det så mycket som det bara går efter er läsare! Det finns så mycket roligt man kan hitta på med hår! Lägg en kommentar för att berätta om vad som fattas där ute!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!