Innehåll

Att shoppa online är helt fantastiskt! Men vad ska man tänka på när man ska shoppa sina produkter online?

Jag är själv älskar att shoppa på nätet där jag får en bra överblick, och jag kan sitta i lugn och ro. Men vissa saker ska man vara lite försiktig med att beställa från nätet. Så som hår- och hudvårdsprodukter..

Man kan inte ställa sin egen diagnos

Först och främst är det viktigt att man får rätt produkter från första början. Det är i många fall inte nätshopparnas fel, utan kundens. Kunden är för dåligt informerad på vad hen behöver och därför gör fel köp. Detta leder ofta till att kunden bojkottar bra grejer för att man använt fel grejer. Vet man vad man ska ha och det funkar så är nätshopping klart smidigt.

Piratkopior

Man vet ju hur industrier ser ut. Vem har inte köpt eller sett en piratkopia av olika väskmärken? Det funkar precis på samma sätt i alla branscher. Är ett pris för lågt för att vara sant är det ofta falska grejer, utspädda grejer eller gamla grejer i flaskorna. Varför skulle man sälja ut något som är bra? Tänk så istället. Dåliga grejer kan faktiskt ge kraftiga allergiska reaktioner. Det är så att Läkemedelsverket inte kan ha kolla på allt och varor får fraktas in i landet hur som helst. En seriöst näthandel har bra grejer och givetvis kampanjer då och då.

Trygghet hos din handlare

Det bästa med att handla hos sin frisör, butik eller vad det nu kan vara är: tryggheten! Händer det något med din vara – den går/är sönder, eller du har funderingar så kan du alltid vända dig till din handlare. Denne är, i dom flesta fall, väldigt måna om sina kunder och vill göra kunden nöjd. Det är en stor fördel om det väl händer något. Jag har själv blivit bättre på att köpa hos mina handlare här i stan då jag kan förvänta mig en helt annan service. Den extra hundralappen du lägger hos din handlare är ofta värd det!

Besök gärna vår hemsida för att läsa om vilka produkter vi erbjuder!

shoppa online

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!