Innehåll

”The Perfect Hairbun” passar till alla tillfällen! En styling som är enkel att göra så länge du vet knepen för det. Här delar jag med mig av hur du lyckas med hårstylingen!

På min Youtube-kanal delar jag med mig om hur man skapar ”The Perfect Hairbun”. Men om du kanske behöver lite extra hjälp på traven så kan du nu också läsa ”step-by-step” lite längre ner.

Mina 5 bästa tips till ”The Perfect Hairbun”.

Använd en bit löshår! Det skapar fyllighet och volym till din hairbun. Du kan enkelt använda t.ex en Hairband från Hairtalk som jag gör i videon eller använda mer eller mindre löshår.

Använd ett texturspray! Jag använder Un.Done från Amika som ger lite extra fyllighet till ditt hår och lite extra grepp. Detta gör att klämmorna fäster bättre i håret samt att du får extra volym som matchar bra med din hairbun.

Få fram din önskar volym! Eftersom löshår ofta är lite mer formbart än ”vanligt hår” så gör det att du kan följa lite hur mycket volym du vill ha. Tvinna noga och känn efter hur mycket volym just du vill ha!

Fäst klämmorna ordentligt! Se till att korsa klämmorna så att de fäster ordentligt och snåla inte med klämmor. Med det sagt ska det inte överdrivas, men se till att det är jämnt fäst med klämmor runt din hairbun.

Lägg lite tid på finish! Forma din hairpin till önskad form, volym och rufsighet. Därefter ta fram detaljer runt ansiktet om då önskad eller spraya fast allt hår för en slät känsla!

Vill ni se fler klipp som dessa? Vill du ha fler enkla stylingtips? Lägg gärna en kommentar om vad du skulle vilja se i framtiden!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!