Såhär får du lockarna att hålla! Idag vill jag dela med mig utav mina bästa tips för att du ska lyckas med att få fina lockar att hålla hela dagen. Som frisör stöter jag på detta problemet ofta hos mina kunder. Jag fick också ett önskemål på kanalen om att göra en tutorial om hur man får lockarna att hålla. Många undrade hur jag som frisör går tillväga – från start till mål.

Mina 3 bästa tips!
1. Använd bra produkter! Som du ser i videon så visar jag alla produkter jag använder. Från tvätt-produkter till stylingprodukter. En produkt gör inte hela looken, men rätt typ av produkter gör det.

2. Värm ordentligt! Föna håret helt torrt. Värm håret ordentligt när du lockar det. Det är då håret formar sig så som vi vill.

3. Låt det svalna! När håret får svalna så låser sig formen som vi har skapat. Detta moment kan vara avgörande i hur bra håret håller. Svalnar det i lockar så blir det lockar. Drar du ur lockarna medans det är varmt kommer locken också bli mindre lockig.

Hur hittar du produkterna du behöver?

Länkar till produkterna jag använt går till vår webshop som vi har på LYXVXO. Detta är produkter som jag själv köpt och använder och tycker är hur bra som helt till denna look.:
Saphira Keratin Moisturizing Schampoo
Amika velveteen Dream Conditioner
Saphira Mineral Serum
Olaplex Nr.6
Fudge Xpander Foam
Bed head Small Talk
Color Wow Dream Coat – Beställning på info@lyxvxo.se
Amika The Shield
Amika Un Done Texture Spray

Glöm inte att följa min Youtube-kanal : Hair Stylist Olivera
Jag kan också passa på att dela med mig utav min rabattkod som jag har på LYXVXO.SHOP som ger dig 10% på ett helt köp: OLIVERA10

Behöver du hjälp eller känner att du undrar över något om produktern som jag länkat till? Lägg en kommentar här i inlägget så svarar jag på dina frågor!  😊

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!