Innehåll

Pride blir bara större och ännu viktigare. Detta året är duktiga Vendela tjejen bakom årets Pride-låt ”Nothing can bring us down” och jag hjälper henne såklart att glänsa lite extra.

Pride är en stor händelse i stan och med förra årets 9000 personer som gick i paraden tror jag inte i år blir sämre! Jag försöker hålla mig hyfsad neutral när det kommer till politk och åsikter då jag i mitt jobb aldrig ska påverkas av vem som sitter i min stol. Det är en del av yrket att aldrig döma personer. När jag fick förfrågan utav Vendela att styla henne henne inför hennes låtsläpp och även uppträdande i Linneparken efter paraden  var det ett självklart ja! Detta är något värt att stå för och stoltsera med!

En viktigt händelse för City och Växjö

För mig står Pride för allas lika värde och rätten att få vara sig själv, vem man än är. Det handlar inte längre bara om homo-bi- eller transsexuella personer. Det är en glad och öppen festival som ALLA får vara med på. Det är så otroligt viktigt att vi stöttar varandra och lyfter varandra när det finns så mycket fientliga saker som händer i samhället. Under denna veckan och paraden känns det alltid som att Växjö och City får en helt annan sammanhållning. Vi på LYXVXO bidrar på alla sätt vi kan med att få ett friare och öppnare samhälle. Hos oss är alltid alla välkomna oavsett läggning, kön, etnicitet utbildning, ursprung eller vad det än kan vara.

Mellan 8-14 Maj hår är det Pride-vecka i Växjö City. Det finns mängder av sätt att engagera sig och visa sitt stöd. Det är det fina med hela föreningen är allt räknas och syns, även det minsta lilla!
Vill du läsa mer om Växjö Pride och vad som händer under veckan? Klicka här!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!