Innehåll

Vad bör man tänka på innan man kan permanenta håret rakt hemma?

När man ska permanenta håret rakt hemma behöver man tänka igenom en hel del saker först. I denna guiden kommer vi gå igenom vad du ska tänka på innan du börjar din behandling.

Många drömmer om ett rakt och glansigt hår men sanning är att den att det är långt ifrån alla som lyckas. För att lyckas med din behandling behöver du ha kunskap, appliceringsteknik och bra produkter. Det är viktigt att du tar reda på hur du ska gå tillväga med just dom tre grejerna. Att permanenta håret rakt är en behandling som ger ett resultat som inte går att ta bort och därför bör du överväga ifall du är redo att anta dig utmaningen.

Kan man permanenta håret hemma?

Självklart kan du det! Det finns produkter som gör jobbet och känner du att du kan fixa det själv så absolut. Men mitt bästa råd är att om du känner dig det minsta osäker på denna behandlingen bör du avstå. Att permanenta håret är något som inte går att få ogjort och kan ge både misslyckade resultat och tråkiga konsekvenser. Det bästa man kan göra är såklart att gå till frisören som kan hjälpa dig med denna behandlingen. Det sista man vill göra är att göra en permanent skada på håret!

Antifriss- och rakbehandling på salong

Det finns både antifrissbehandlingar och rakbehandlingar att göra på salong. Där jag jobbar använder vi oss utav produkten Fio Restore. Det är en produkt som du som kund kan välja ifall du vill ha ett rakt resultat eller ett mer antifriss resultat. Denna produkten innehåller Keratin som är hårets egen byggsten och ger liten till inget typ av slitage till håret. Fördelen är också att med denna produkten får du ingen hård utväxt som med en permanent vätska. Fio Restore behandlingen kommer att succesivt släppa från ditt hår och håret får sin ursprungliga form.

Fio Restore passar dig som:
  • Har lockigt hår
  • Har frissigt hår
  • Vill ha ett rakt resultat
  • Vill ha glans i håret

 


Före Fio Restore enbart fönat

Efter Fio Restore enbart fönat.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!