NA-KD är en onlinebutik med en massa inspiration, kläder och streetstyle. Nothing but Style är deras slogan. Här hittar du din personliga stil.

Na-kd är en sida som jag spanat in länge men inte riktigt vågat beställa från eftersom man aldrig vet hur storlekar är. När man handlar på nätet är det svårt att avgöra det och även hur kvalitén är. Nu hittade jag en tröja som jag föll för direkt eftersom jag tycker den känns mer ”streetstyle”. Jag beställde tröjan och även ett par öronhängen som var sjukt snygga! Min stil är helt klart sneakers, jeans och t-shirt. Men det är väldigt roligt att mixa med lite klackar och bling öronhängen ibland.

Tröjan kostar 199kr och jag bär en Storlek S.

Det tog ca 3 dagar att få paketet så det tycker jag var en helt okej väntetid. Givetvis var det gratis frakt med! Det tycker jag är viktigt.

Tips kring nätshopping

Jag försöker minimera spontanshopping. Det är inte roligt varken för garderoben eller plånboken att köpa plagg man aldrig använder. Mitt bästa tips är att lägga till saker i ”wishlist/önskelista”. Här kan man klicka i allt man tycker är snyggt och så samlas det i en egen liten korg. Sen ska du gå ut från sidan! Gå tillbaka till sidan igen någon timme senare eller nästa dag och se vad du fortfarande tycker är fint. Jag lovar, du rensar bort 90% av sakerna. Sedan kan man med gott samvete klicka hem något av det som blir kvar, eller allt om du känner för det. Förmodligen fick du hem plagg du nu kommer använda! Jag tycker personligen det är roligare att shoppa på nätet eftersom du får en helt annan överblick.

Hur tänker ni när ni nätshoppar? Finns det några sidor ni vill tipsa om? Lämna en kommentar! 🙂

T-shirt och öronhängen : NA-KD.com

dsc_0266

dsc_0268

2016-09-22-19-06-49

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!