Innehåll

I dagens avsnitt av Hårsnack berättar vi för er om våra bästa produkttips. Nämligen de vi själva använder! Inget är så ärligt som när man avslöjar vad man själv använder i sitt hår.

Hårsnack har blivit ett helt fantastiskt sätt att nå ut till våra kunder och till personer som har samma intresse som oss, nämligen hår! Vi har sjukt mycket ämnen som vi behöver ta upp och väldigt mycket önskemål om vad vi ska ta upp. Nu ska vi försöka göra korta snuttar så att man verkligen känner att man har tid att kolla på dom.

Våra favoriter är våra produkttips

De första tre från vänster på bilden är Cornelias favoriter och dom sista tre är mina! Dessa produkter är produkter vi använder varje gång vi stylar håret och därför tycker vi att det är viktigt att lyfta dessa. Mina produkter är ett silverschampo, volymmousse och en fönkräm. Missa inte att kolla på klippet och ta del av våra tips!

För att komma till vår kanal klicka här!

produkttips

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!