Om du vill få lockarna att hålla vet du att det ibland kan vara en utmaning att få lockar att hålla hela dagen. Som tur är finns det några saker du kan göra för att hjälpa dina lockar att hålla längre. Här är mina tre bästa tips för att få dina lockar att hålla länge

Mina 3 bästa tips för att få dina lockar att hålla hela dagen!

  1. Använd bra produkter. Som du kan se i min video längre ner på sidan visar jag vilken typ av stylingverktyg du ska använda. Från början till slut finns det ingen produkt som gör en hel frisyr, men när de kombineras tillsammans blir de ett fantastiskt resultat. 
  2. Värm håret ordentligt. Värmen är det som gör att håret går att forma om. Genom att värma håret noga så kommer håret forma sig till den form du önskar. Om man slarvar är risken att håret inte formar sig, och du måste göra om det, vilket i längden sliter mer.
  3. Låt det svalna! När håret får svalna så låser sig formen som vi har skapat. Detta moment kan vara avgörande i hur bra håret håller. Svalnar det i lockar så blir det lockar. Drar du ur lockarna medans det är varmt kommer locken också bli mindre lockig

Hitta rätt produkter

Inlägget innehåller annonslänkar för Lyko.com

Länkar till produkterna jag använder i min video finner du nedan. Jag uppdaterar mina länkar löpande för att ge korrekt information som också är uppdaterad då produkter både byter namn och utseende genom åren. 

Saphira Mineral Moisturizing Schampoo – ett schampo som skonsamt rengör håret och förbereder håret för stylingen! Schampot torkar inte ut och ger ingen sträv känsla vilket gör att håret behåller sin fukt. 
Amika velveteen Dream Conditioner – ett balsam som ger en frizzfri känsla och gör håret mjukt utan att tynga ner det.
Saphira Mineral Treatment oil – en hårolja som ger en härlig känsla i håret och förbererder håret inför stylingen.
Olaplex Nr.6 – återfuktande leavein kräm som gör ditt hår lätt att resa ut och förbereder håret för föning. 
Fudge Xpander Foam – mousse som ger mycket volym som ska med fördel fönas in i håret för maximal effekt. Perfekt bas för volymösa lockar!
Bed head Small Talk – en leave-in fönkräm som luktar fantastiskt gott och ger både glans och volym!
Color Wow Dream Coat – Snackisen som ger dit ett frizzfritt resultat och glansiga lockar. 
Amika The Shield – min absoluta favorit när det kommer till värmeskydd! 
Amika Un Done Texture Spray – ett texturspray som ger en luftig känsla med lätt stadga som du enkelt kan bygga på

Besök min Youtubekanal Olivera PRO

På min kanal finns en rad olika videos och tips på hur du stylar håret på bästa sätt, men också hur du ska vårda håret. 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!