Dyson corrale är den produkt som är den stora snackisen just nu i frisörbranschen. Jag var bland dom första frisörerna i Sverige som lyckades lägga vantarna på ett exemplar efter deras stora live-släpp á la Apple. Jag ringde så får jag bara kunde till Headbrands kundtjänst och la en order. Vad jag vet så har dom ensam rätt att sälja produkten i Norden till frisörer.

På min Youtubekanal kör jag en Unboxing, alltså en uppackning utav den nya corrallen. Jag visar också en styling och ger min fullt ärliga och första åsikt om tången. Givetvis svarar jag också på den viktigaste frågan av alla, är den värd sin prislapp?

Dyson Corrale har fler bra funktioner

Man kan fråga sig varför Corrale? Vad gör tången så unik?
Det finns fler olika svar på det men framförallt finns de tre väldigt viktiga saker som skiljer denna tången åt från andra på marknaden.

  1. Den är trådlös. Den trådlösa funktionen är inte bara smidig när man använder plattången utan ger också en frihet att kunna styla håret vart du vill. Många stylister har svårt att jobba med hår på platser där t.ex stöm inte finns tillgänglig eller sitter på ett väldigt dåligt ställe. Nu är det problemet löst!
  2. Grym styling med lägre temperatur. Visste du att värmen på tången är viktig att tänka på när man stylar håret? När vi använder för höga grader så sliter vi enormt mycket på håret. Dysons plattor är utformade så att du kan sänka temperaturen och ändå få en grym styling!
  3. Håret stannar på plats! Plattorna är dessutom utformade så att det ska hålla håret på plats inom plattorna. Vi har alla upplevt när håret glider ur plattornas grepp och locken blir bara hälften så bra som den kunde bli.

Om du vill se fler klipp och mer inspiration med Dyson så kan du följa mig på instagram: olivera.bobuiescu. På min Instagram kör jag LIVE-sändningar och även klipp på IGTV där jag stylar mitt hår med bl.a dysons produkter.

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!