Innehåll

Jag testar ett nytt stylingverktyg.

Dyson Airwrap är ett omtalat stylingverktyg som provats utav både influencers och kändisar! Dyson har såklart inte bara detta verktyg utan gör både fönar och dammsugare. Dom är kända för sin design och precision och därför var detta en väldigt big deal när dom slog sig in i frisörbranschen!

Dyson Airwrap var ett stylingverktyg som jag genast blev intresserad utav när den kom ut på marknaden. Men eftersom jag har köpt mitt verktyg för egna pengar så blev det som så att det tog slut i Sverige och jag har fått vänta på min sedan i december. Förra veckan fick jag hem den och såklart ville jag köra en video på Youtube och ge min ärliga och fulla recension!

Dyson Airwrap gav olika intryck

I min video kommer ni kunna se att min uppfattning ändras lite från början till slut. Det är väldigt svårt när man har höga förväntningar på ett stylingverktyg att kanske inte ha åsikter och funderingar om varför man utformat verktyget på det sätt som det är. Men det var verkligen roligt att äntligen få prova detta verktyg som är så multifunktionell.

Hoppas ni tyckte klippet var bra! Ha en fin kväll där ute!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!