Innehåll

En bruduppsättning kan vara ett av de viktigaste momenten för en brud på hennes bröllopsdag. Den gör att hon känner sig extra fin på denna speciella dag.

,En bruduppsättning är väldigt personlig och ska få tala för sig själv. Vissa vill att uppsättningen ska sticka ut väldigt mycket. Medan andra vill att den ska vara enkel och inte ta för mycket plats. Min kund denna dagen är en stammis till mig och jag gjorde hennes systers bruduppsättning för ca 3 år sedan. Då hölls det bröllopet i Växjö. Nu några år senare var det hennes tur att gifta sig, och hon frågade då mig om jag ville göra hennes uppsättning. Det var klart jag ville!

En bruduppsättning konsulteras alltid via mejl eller vid ett bokat möte. Man diskuterar hur klänningen ser ut och hur man tänker att man vill ha det. De flesta har bilder som dom visar upp på olika alternativ och hur tankarna går. Mitt bästa tips till dig, som ska ha en bruduppsättning, är att mixa många olika bilder och skapa din egen look. Det går aldrig att återskapa en frisyr helt och hållet – fast man gör en provuppsättning. På bilder ser man dessutom sällan alla vinklar man önskar på en frisyr.

Att boka en bruduppsättning

Vill man får man givetvis boka en bruduppsättning hos oss på LYXVXO. Vill du komma till informationssidan klicka här! Vi har olika typer av kategorier på uppsättningar och helhetskoncept. Det är viktigt att du som blivande brud får ut det du önskar av din dag. Vi gör även frilansjobb, men då får man kontakta oss via mejl. Då kommer få en personlig offert på ett pris om inte man har möjlighet att komma till salongen.

Tänk på att vara ute i god tid med att boka din bruduppsättning så du är garanterad att bli omhändertagen. Har man även tärnor är det en god idé att boka upp oss andra för eventuella uppsättningar och stylingar.

Kontakt : info@lyxvxo.se eller olivera.bobuiescu@gmail.com
Foto: Gisela Gatenheim @fotografixa
Hår och smink: Olivera Bobuiescu

bruduppsättning bruduppsättning bruduppsättning bruduppsättning bruduppsättning

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!