Innehåll

Fudge Big Hair Volymschampo och balsam har vi kampanj på denna veckan på salongen. Varför ska man använda volymschampo och volymbalsam? Och vilka hår passar det?

Denna veckan har vi kampanj på Fudge Big Hair-schampo och balsam. Hela serien består av fem produkter men denna veckan ville vi lyfta fram schampot och balsamet. Paketpris på dom kommer vara 299kr istället för 349kr.

Varför ska man använda volymschampo och volymbalsam?

A och O i hårvård är ett bra schampo och balsam som är anpassat för dig och dina behov och önskemål. Jag förutsätter att du önskar volym i håret och därför klickade in på detta inlägg. När man tvättar håret och blöter det med vatten kan man säga att man börjar på noll med håret. Allt som du har haft i tvättas bort och den frisyr du hade innan försvinner. Du tar bort orenheter i hårbotten som kan gör att ditt hår känns rent och fräscht igen. När man använder volymschampo och balsam från denna serien så innehåller dom bambuextrakt. Bambu är ett starkt material/växt som står rakt upp trots stora påfrestningar. Man kan säga att bambus hjälper hårstrået att resa sig från din hårbotten och därmed skapar volym.

Med volymbalsam menas oftast ett ”icke nedtyngande” balsam. Detta balsam är utvecklat att inte tynga ner det du skapat med volymschampot. Därför innehåller detta inte så mycket av t.ex. fukt eftersom fuktpartiklar generellt sätt har en tyngre partikelform.

Vem kan använda dessa produkter?

Alla! Alla som vill känna volym i sitt hår bör använda volymprodukter. Volymprodukterna ger en lustighet och härlig känsla. Har man en kvalité på håret som är torr och frivig bör man bara tänka på att man behöver köpa till en fuktgirande inpackning som man använder en gång i veckan. Eftersom balsamet inte är så fuktgirande som den typ av hår behöver.

Volymschampo och balsam skapar grunden till volymen redan i schamponeringsfas. Tänk att du börjar bygga din volymgrund redan när håret är blött och när du skapar din rena grund. Du stärker bara upp din volymgrund med produkter som kommer hjälpa din styling sen. Att sedan tillsätta resten av volymprodukterna i serien kommer förstärka hela schampo och balsam upplevelsen.

big hair

Foto: Olivera Bobuiescu @lyxvxo

 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!