Beachwaves är en styling som jag tycker är som snyggast på sommaren. En styling som är avslappnad men ändå fixad och passar både till vardag och fest. Beachwaves har som egenskap att det passar både till kortare längder men också till längre, bra eller hur?! I mitt klipp på Youtube visar jag mina allra bästa tips på hur du lyckas med stylingen. Men ifall du vill läsa om dom så delar jag givetvis med mig utav dom här på bloggen ☺️

Frisörens 3 bästa tips för lyckade Beachwaves!

  1. Värm ordentligt! Som i många andra stylingar är värmen en viktig del av stylingen. Se till att inte dra för snabbt eftersom denna styling är en styling som är lite mer avslappnad. Det gör att den också är lite mer känsligt för att släppa.
  2. Tänk på att låta det svalna! Precis som det är superviktigt med värme är det viktigt att man låter det svalna ordentligt.
  3. Tänk på tvinningen! Det är tvinningen som gör stylingen. Men var inte orolig! Eftersom det är en look som inte ska se allt för perfekt ut gör det ju inget att tvillingarna inte är på samma plats eller är lika många.

Det verkar som att ni gillar stylintips! Det är väldigt roligt att göra dessa videos till er. Jag är väldigt ofta med om på salongen att kunder tycker att styling är både svårt och krångligt. Men det behöver det inte vara! Det viktiga är att vara systematiskt i utförandet. Hellre att det tar längre tid när du gör det så det blir ordentligt, än att man ska stressa igenom och att det inte håller. Det är nog det absolut vanligaste misstaget man gör.

Jag vill också passa på att tips er om mitt inlägg och video om Hur man får lockarna att hålla! Klicka här!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!