Bästa hårprodukterna 2022! Här hittar du årets återfuktande produkter för ditt hår eller produkter som passar ditt lockiga hår. 

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för lyko.se och nordicfeel.se

Innehåll

Olaplex

Olaplex är en komplett serie som håller vad den lovar! Med högpresterande produkter och deras patenterade bond-teknologi är Olaplex en serie utöver det vanliga! Olaplex är en serie som passar hår som är kemiskt preparerade, torra och spröda.

Eftersom Olaplex innehåller väldigt mycket vård och har en bond teknologi passar det alla typer utav hår. Däremot är min rekommendation till dig som har ett hår som är friskt, ofärgat i kombination med tunt hår att skippa denna serie. Då finns det andra bra produkter för dig!

Olaplex vård

Olaplex serie innehåller totalt 9 produkter varav 7 är vårdprodukter. Olaplex Bond Maintenance är den del i serien som innehåller Olaplex Bond-teknologi. Detta är dom bästa hårprodukterna för skadat hår! I serien finns:

  • Olaplex bond maintenance shampoo
  • Olaplex bond maintenance conditioner
  • Olaplex hair perfector
  • Olaplex blond enhance toning shampoo
  • Olaplex intense moisture mask
  • Olaplex bond protector
  • Olaplex intensive bond building hair treatment

Utforska och köp Olaplex vård!

Olaplex styling

Olaplex styling serie är den serie som hjälper vår styling att bli så bra den bara kan bli! Dessa produkter är inte produkter som ger stadga eller styling effekt, men de hjälper dig att uppnå en formbar frisyr och de innehåller värmeskydd som skyddar ditt hår vid styling.

  • Olaplex Bond Oil
  • Olaplex Bond Smoother

Utforska och köp Olaplex Styling!

Återfuktande hårprodukter

Vilken schampo rekommenderas av frisörer? Det är en väldigt vanliga fråga och svaret på den frågan är olika beroende på vilken frisör du frågar. Precis som alla andra typer utav skönhetsprodukter så faller även hårprodukterna frisörer olika i smaken.

Maria Nila head hair heal schampo med tillhörande balsam är en serie som många tycker om och fortsatt att tycka om! Detta är en serie som helt enkelt riktar sig till att återfukta håret. Denna serie har också fördelarna med att vårda och återfukta hårbotten.

Det finns dom som har problem med hårbotten som upplever att det hjälper mot en torr hårbotten. Att ha problem med hårbotten kan vara besvärligt men det som är positivt är att det finns hjälp. Om inte denna serie hjälper dig finns det en uppsjö med fler produkter. Jag har ett helt inlägg om torr hårbotten här på hemsidan!

Utforska och köp Maria Nila Head Hair!

 

Bästa hårprodukterna för tunt hår

Ett tunt hår kan bero på att man har besvär med håravfall eller att man behöver vårda de hårstrå man har. Kérastase Genesis är en serie som slog igenom under 2021 och sedan dess är ett utav Kérastase mest uppskattade produkter. Dessa produkter hjälper ett försvagat hår/skört hår och även om håret tenderar att gå av eller har tendens till håravfall.

Rengör skonsamt hårbotten för att optimera miljön som håret växer i samt tar hand om längder. Om du upplever att du har besvär med håravfall rekommenderar jag starkt att du läser om håravfall här på hemsidan! Där finns en ytterligare guide kring t.ex Kérastases produkter!

Utforska och köp Kérastase Genesis!

 

Bästa hårprodukterna för lockigt hår

En riktig snackis för lockiga hår 2022 är fuktserien från EVO! Allt fler profiler på nätet som riktar in sig mot lockiga hår älskar deras produkter! Deras fuktserie är en dröm och deras lockprodukter hjälper dig att skapa snygga, vårdade och hållbara lockar.

Det som kännetecknar Evo’s produkter är att det är ett otroligt seriöst märke som enbart finns hos professionella återförsäljare och duktiga frisörer.

Utforska och köp Evo Fuktserie!

Evo lockprodukter

I serien finns fem produkter, alla anpassade till olika typer av lockar och behov. Att framhäva sina lockar kan många tycka är jobbigt i början, speciellt om man under lång tid inte jobbat med sina lockar. Det som är viktigt är att lära känna sina lockar och ha tålamod. Det är också helt normalt att inte allt hår är lika lockigt överallt, eller att det är precis likadana lockar. Att göra en såkallad, ”curl journey” kan ta tid och det handlar om att lära känna dina lockar. Våga prova, testa och låt lockarna få komma fram på ett naturligt sätt!

Utforska och köp Evo lockprodukter!

 

Bästa hårprodukterna 2021

Torrschampot som inte lämnar produktrester

Torrschampot från Amika har under flera år varit en utav mina topprodukter! Detta är ett torrschampo som inte lämnar några produktrester i håret och tar verkligen bara bort fettet. Detta lämnar en ren och fräsch känsla i håret utan att bli strävt.

Under året har jag provat diverse märken som påstår att dom har det bästa torrschampot och jag finner mig alltid komma tillbaka till Amikas. För dig som inte gillar känslan av torrschampo och bara har testat de ”vanliga” ute i butiken så är detta en produkt värd att testa!

Köp Amika Perk Up Dry Schampo

Vågtången som tog oss med storm

Vi såg det överallt! Vågigt hår! Det som skiljde dessa vågor åt från dom som vi hade på 90-talet var att dessa skulle vara större och djupare. Jag blev helt förälskad i denna styling tång och är också min to-go-to-styling när jag har en dålig hårdag.

I kombination med en texturspray kan man på ett enkelt sätt skapa volym som funkar både när man har nersläppt hår eller varför inte göra en lös knut i nacken?
I mitt klipp ser ni när jag stylar håret med tången!

Color Mask-året

Color Mask har nog aldrig varit så trendigt som året 2020 och vi ser mycket av det fortsätta i 2021 när Corona-pandemin bröt ut. Att använda en Color Mask är supernkelt och kan förlänga din livslängd på hårfärgen avsevärt! Under många år har färgade inpackningar varit besvärliga att få ur håret och många frisörer har varnat om vad som kan hända när man börjar bleka på dom.

I år kom Four Reasons med en helt ny serie Color Mask’s som för dig som konsument är säker att använda! Om du är blond kan du prova på en crazy color och den kommer släppa snyggt från håret. Är du brunett är det nu enkelt att fräscha upp din färg mellan frisörbesöken, vilket varit underlättande för konsumenter i ett pandemi-år. Det finns en rad olika färger både som schampo och inpackning!

Utforska och köp Four Reasons Color Mask!

color mask

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!