Innehåll

Nu kan vi konstatera att sommaren är här! Likaså är sommarens hårtrender också det!  Så vad är nytt och trendigt i sommar? Vi på LYXVXO jobbar ständigt med att vara i framkant med trenderna och vill erbjuda våra kunder det absolut senaste. Här är en lista över vad du kan göra för att skapa sommarens hetaste look!

 

1. Varm rosé-färg.
Min kollega Cornelia har här skapat en superfin rosé-färg på sin kund här nedan. Rosé är en blandning av varma och kalla toner. Det är helt klart en trendskillnad vi ser, att kunderna efterfrågar varmare färger nu efter att det har varit en lång period med kalla toner.

2. Den glansiga brunetten.
Den varmare trenden fortsätter även in till brunetten. Med guldiga pigment tar vi fram otrolig glans i håret och på så sätt skapar en livfull färg. Guld är en otroligt underskattad nyans och ger värme och färg till ansiktet.
3. Svallig blond
Även på den blonda sidan ser vi en otrolig trendskillnad! För bara några månader sedan såg vi fortfarande bara kalla och gråa toner. Nu har det ersatts med mycket mjukare och glamourösare pigment i form av beige och i vissa fall guld! Även stylingen har mycket mer mjuka former och ger en lyxig look.
4. Gardinlugg
Jag själv var inte sen med att hoppa på trenden med en varmare hårfärg. Helt klart ovant från den kalla färg jag haft länge nu. Men sist passade jag även på att (efter lite övertalning av Cornelia) klippa en gardinlugg! Ett snyggt sätt att rama in ansiktet på både när jag har uppsatt och nersläppt hår.

Sommarens Hårtrender 2018 är minsann något utöver det vanliga! Det var länge sedan vi såg ett så tydligt skifte. Roligt när det kommer lite nytt från modehusen men också när kunder efterfrågar något nytt! Min stora passion är fortfarande hårfärg och inom kort kommer jag även skriva ett blogginlägg om ”Visningsfrisör för Grazette!”. Ett roligt uppdrag som blev klart ganska nyss och en utvecklingsmöjlighet utöver det vanliga för mig!

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!