Innehåll

Som blondin behöver man bra blondprodukter! Nu provar jag den nya ”blondspray” från Fudge Clean Blonde Violet Tri-Blo som ska ge ett kallt resultat.

Det värsta som finns är gula skiftningar när man vill vara kall, de kan nog dom flesta blonda hålla med mig om. Idag finns en drös produkter för att hålla de gula borta. Jag själv är väldigt förtjust i Fudge! Dom har ett grymt bra silverschampo, silverbalsam och silvermousse. Dessvärre kommer moussen plockas bort… MEN ersätts av denna nya, som jag kallar den, blondspray! Så ingen panik, vi kommer fortsättningsvis kunna ha kalla blonda!

Varför silverprodukter?

Som ni kanske vet så är alla hår mer eller mindre uppbyggda på varma pigment. Jag har personligen aldrig varit med om att jag blekt någon som blir en kall blond utan att man nyanserat efter. Tyvärr. Så när man blir gul av blekningen nyanserar man med en kall toning. För att sedan underhålla denna färg behöver man i de allra flesta fall ha silverprodukter. Förutom silverschampo och silverbalsam kan man också ha en produkt man applicerar i handdukstorkat hår och föna in. Detta är en sådan produkt! Spraya ett jämnt lager och föna in!

Fördelar med produkten:

  • Sprayform gör produkten lättapplicerad och lättvikt
  • Värmeskydd
  • UV-skydd
  • Violetta pigment som håller gula toner borta

För mig är denna produkt ett måste för att min färg ska hålla sig snygg! PRIS 189kr

Ersätter silvermousse

Det som många kanske inte vet är att silvermoussen i Fudge Clean Blonde-serien kommer att utgå. Först fick vi sjukt mycket panik på salongen för att det är en riktig favoritprodukt. Men nu vet vi alltså att den kommer ersättas av denna blondspray/silverspray istället. Eftersom det är vi i Skandinavien som är så förtjusta i våra silverprodukter är man glad att märken fortfarande gör silverprodukter.

I samarbete med Headbrands

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!