Innehåll

Jag fixar håret på en av Sveriges största Beauty-influencer Johanna Herrstedt i dagens avsnitt. Med inspiration hämtat från en dag på salongen så får ni idag följa med mig när jag fixar håret på Johanna!

Johanna Herrstedt är en av Sveriges största Beauty-influencer och innan påsk var jag uppe i Stockholm för att klippa och färga henne. Denna dagen fick jag låna Frisörföretagarnas lokal så ett extra tack till Daniel som alltid ser till att lösa allt på bästa sätt!

Här kan du se hela klippet 👇🏻

Till er frisörer:

Färgen jag använde på Johanna var från KC Optima! I botten använde jag 1NNB med 3%, verkningtid 35 min. I länderna hade jag 1NNB med 1,5% verkningstid 20 minuter.

Optima är en färg som är vegansk och ammoniakfri vilket är två viktiga grundstenar för en bra hårfärg tycker jag. Dessutom är en krämig i konsistensen, doftfri och galet glansig som ni ser i filmen! Vill du se mer om färgen kan du klicka här. 

Jag heter Olivera och är frisörmästare - det högsta beviset på yrkesskicklighet.

Med lång erfarenhet av branschen kommer en vilja att dela med mig utav min kunskap till andra. Söker du hårtips eller vill konsultera med mig inför ett lyxigt frisörbesök hos mig? Är du en frisör som vill öka din kunskap och bli en mer lönsam frisör? Välkommen! Oliverapro.se är stället att hänga på!